یادداشتهای قاصدک
اجتماعی
درباره وبلاگ


در کتابی خواندم که میزان فرزانگی و فهم و درک انسانها بر دو عامل استوار است ؛ گفتن سخنی دلنشین و پسندیده و داشتن دلی سخن پذیر. دوست عزیز به وبلاگ یادداشتهای قاصدک خوش آمدید . مطالب وبلاگ من در خصوص سایبر و امنیت رایانه , مسائل اجتماعی و مذهبی خواهد بود . سعی خواهم کرد که با بیان مطالب متنوع , وبلاگ جذابی را خدمتتان ارائه کنم . ترجمه هایی که در این وبلاگ مطالعه میکنید بیانگر دیدگاههای نویسنده وبلاگ نیست . از این که لحظات گرانبهایتان را صرف بازدید از وبلاگ من می کنید متشکرم . هرگونه استفاده از مطالب وبلاگ با ذکر منبع بلامانع است . بنا به دلایلی تصمیم گرفتم که آدرس وبلاگمو از sorushafshar.blogfa.com به آدرس جدید mydandelions.loxblog.com تغییر بدم . و از این به بعد مطالبم رو در این آدرس منتشر خواهم کرد .
آخرین مطالب
نويسندگان

 استفان والت تحلیلگر معروف آمریکایی با ارائه این تحلیل در مجله فارین‌پالیسی به انتخابات ریاست‌جمهوری ایران پرداخت و نوشت: بعید است کسی بتواند بگوید نتیجه انتخابات ایران را پیش‌بینی می‌کرد.

وی درباره چالش هسته‌ای تصریح می‌کند: ایران از چرخه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید. بنابراین ایالات متحده باید قبول کند که ایران به توانایی هسته‌ای مجهز است. ایران نیز باید کنترل بر برنامه هسته‌ای خود را بپذیرد.

والت در ادامه با اشاره به تاثیرپذیری اوباما از کنگره و لابی صهیونیستی نوشت: هر نوع تلاش در واشنگتن برای بهبود روابط با ایران، مورد مخالفت گروه‌هایی مانند لابی اسرائیلی قرار می‌گیرد. متاسفانه سیستم سیاسی آمریکا به صبوری اشتهار ندارد و اوباما نشان نداده که در سیاست خارجی فردی شجاع و قاطع است. در واقع، او همچنان باید به موضعی در سیاست خارجی تمایل نشان دهد که با تفکر نیروهای سیاسی قدرتمند در آمریکا همخوانی داشته باشد. اما در حالی که اوباما انگشت خود را در مقابل مسیر باد گرفته، زمان در حال سپری شدن است و شاید فرصت دیگری برای تعامل از دست برود. به این ترتیب ایران مجاب خواهد شد که آمریکا تنها به دنبال براندازی است.

فارین‌پالیسی در تحلیل دیگری به قلم ولی ‌نصر تصریح کرد: آمریکا باید قدم اول را برای بهبود روابط با ایران بردارد.

مشاور سابق وزارت خارجه آمریکا تصریح می‌کند: با تعیین رئیس‌جمهور جدید موضع هسته‌ای ایران تغییر نمی‌کند. روحانی 10 سال پیش مذاکراتی را با غرب داشت که به خاطر تعلیق غنی‌سازی مورد انتقاد شدید قرار گرفت. این امتیازدهی به امید اعتمادسازی و سپس رسیدن به تعامل گسترده‌تر صورت گرفت اما این امید به شکست منجر شد چون مذاکرات به شکست انجامید.

فارین‌پالیسی می‌افزاید: حسن روحانی رئیس‌جمهور منتخب یک بار شرمنده و مارگزیده شده و احتمالا بار دیگر برای اتخاذ موضع نرمش در برابر غرب پا پیش نمی‌گذارد. وی تنها در صورتی امتیاز می‌دهد که مطمئن شود در قبال آن امتیازی خواهد گرفت. او باید بتواند بیش از احمدی‌نژاد و جلیلی امتیاز بگیرد. بنابراین روحانی به جای ریسک امتیاز‌دهی صبر می‌کند و منتظر می‌ماند که ببیند آمریکا برای امتیاز دادن جدی می‌شود یا خیر. اتفاقات 10 سال قبل لکه ننگی برای اصلاح‌طلبان شد. اکنون توپ در زمین واشنگتن است و اگر آمریکا نتواند امتیازی به ایران بدهد هیچ تغییری صورت نخواهد گرفت.

تحلیل‌های فارین‌پالیسی در حالی منتشر می‌شود که حجت‌الاسلام والمسلمین روحانی در اولین کنفرانس خبری تصریح کرد از حقوق قانونی ملت ایران کوتاه نخواهد آمد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها